Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

 

Aromatherapie

Geef je over aan een totale ontspanning met essential oils

Een rustpunt in jouw drukke leven!

De heerlijke geurbeleving zorgt voor meer ontspanning

Wat is Aromatherapie?

Aromatherapie wordt gemaakt van geconcentreerde 100% natuurlijke etherische oliën. Deze olie wordt gewonnen uit planten, bloemen en kruiden. In essentie is aromatherapie een behandeling door middel van geuren, die het lichaam in balans brengen. Ze hebben en positieve werking op ons humeur!

Wij geloven dat je past echt ontspant als je dat eerlijk en zuiver doet. Daarom werken wij bij ROOTZ! met de 100% natuurlijke producten van Tisserand.

Door te werken met aromatherapie kun je beter slapen, krijg je meer energie, verdwijnt spanning in de spieren en kun je werken aan totale ontspanning. In onze online en offline shop vind je producten van Tisserand die er voor zorgen dat jouw gevoel van welzijn wordt verbeterd.

Verwen jezelf met een massage om lichaam en geest in balans te brengen, of volg een Yoga & Essential Oil les als rustpunt in jouw drukke leven.

Aromatherapie – thuis

In huis creëer je je eigen ontspanning met behulp van heerlijke en rustgevende geuren. Zó kun je het toepassen.

Huidolie:

Gebruik een huidolie van Tisserand en ga voor meer energie “energy high” of beter slapen “beter sleep” ritueel: na een bad of douche, verwarm je de olie met je handen en masseer je de huidolie in de huid met zachte, vegende bewegingen.

Voetenbad:

Het is fijn om je voeten te verwennen met een voetenbad met heerlijke etherische oliën. Een voetenbad is eigenlijk een kleine spa-ervaring voor thuis. Omdat je met je voeten in het water zit kun je niet ineens opspringen om van alles te gaan doen. Neem wat tijd voor jezelf met deze bijzondere manier van aarden. Voeg 6 druppels etherische olie toe aan 20 ml plantaardige basisolie en voeg het mengsel toe aan het badwater.

Aroma diffuser:

Creëer een verfijnde en geurige sfeer in je huis die past bij je eigen stemming met een Aroma Spa Diffuser, de stille verneveling vult jouw ruimte met heerlijke geuren. Vul de diffuser met kraanwater volgens gebruiksaanwijzing en voeg maximaal 6 druppels pure essential oil aan toe.

Pulse point roller:

De perfecte oplossing om aromatherapie toe te passen als je onderweg, op je werk of thuis bent. Past gemakkelijk in je tas.  Voor het beste effect voor lichaam en geest regelmatig aanbrengen op de pulspunten (op de slapen, onder de oorlelletjes, in de hals en op de binnenzijde van de polsen).