Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

 

B&B Maison La ROOTZ

Geniet van de unieke en charmante B&B, een plek met alle comfort waar je voor altijd wilt blijven.

OVERNACHTEN & ONTSPANNEN IN HET GROEN

Iedereen kan wel wat rust en ontspanning gebruiken. Kom genieten van de prachtige provincie Groningen en alle heerlijkheden die B&B Maison La ROOTZ! te bieden heeft.

Voel je thuis bij B&B Maison La ROOTZ!

Leuk Groningen! Op naar het hoge Noorden rij je letterlijk de rust tegemoet. Het lijkt ver, maar je bent er zo. B&B Maison La ROOTZ! ligt in het landelijk gelegen dorpje Noordbroek. Een bijzonder kleinschalig charmante B&B met alle comfort om een paar dagen heerlijk te ontspannen. Geniet samen van een heerlijk en luxe thuisgevoel bij Maison La ROOTZ!

Luxe Loft

B&B Maison La ROOTZ! heeft één luxe sfeervolle kamer in “salie groen” die met warmte en aandacht is ingericht. Privé entree en voorzien van eigen sanitair en sauna, hottub in de tuin, helemaal privé. Een ruime kamer met een heerlijk bed. Volledig ingerichte keuken en loungeroom. Het is veilig logeren op een mooie locatie waar rust, ontspanning en hygiëne vanzelfsprekend zijn. Bij ons kun je gratis op eigen terrein parkeren.

Gronings ontbijt

Start de dag goed, door rustig in het groen wakker te worden. Elke ochtend een uitgebreid ontbijt met vers gebakken brood, heerlijke streekproducten, een vers geperst sapje, koffie, biologische thee en dan kan het uitwaaien beginnen. Ontdek hoe mooi de provincie Groningen is.

Relax, Release & Reload yoga moment

Even helemaal zen worden. Op vrijdagavond kun je deelnemen aan een yogales van 20.00 – 21.00 uur. De yogastudio is inpandig bij Maison La ROOTZ!. Je hoeft er dus niet de deur voor uit. Je kunt de yogales reserveren bij jouw boeking.

Massage moment

Boek een massage of magnesium voetenbadje en maak je weekend helemaal compleet. De massageruimte is inpandig bij Maison La ROOTZ! Je hoeft er dus niet de deur voor uit. Je kunt de massage reserveren bij jouw boeking.

Je eigen spa moment

Bij B&B Maison La ROOTZ! kun je exclusief genieten alleen, met z’n tweetjes van een privé sauna & hottub in de afgesloten tuin.

De hele ruimte, inclusief luxe faciliteiten zijn voor je gereserveerd. Je mag zelf kiezen wat het wordt: me time, romantiek voor twee, vriendinnentijd of een moeder-dochterdag. Daarnaast alles wat je nodig hebt douchegel, scrubgel, föhn, badjassen en handdoeken. Neem wel je eigen badslippers mee.

Ga er op uit en ontdek Groningen

Tijdens het verblijf bij B&B Maison La ROOTZ! zijn er tal van mogelijkheden en manieren om ook de omgeving te verkennen. Maak een wandeling, fietstocht, bezoek de stad Groningen met haar stadstuinen en de Martinitoren. Bij terugkomst thuis in de B&B is het relaxen in de tuin, in de sauna & hottub of met een drankje op bank in de loungeroom. Meer informatie in onze brochure.

Prijzen Maison La ROOTZ!

Tweepersoonskamer per nacht € 150,-

Inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting en toeslagen.

Let op bij reserveren; verblijf minimaal 2 nachten en alleen mogelijk van vrijdag t/m zondag.

* Huisdieren zijn niet toegestaan.

Alle data, prijzen staan in de brochure en zijn zichtbaar bij PRIJZEN & BOEKEN.

Geniet en reserveer

Sauna & hottub op zaterdag van 19.00 – 23.00 uur,  maximaal 4 uur € 95,-

Massage 30 min. € 30,- | 60 min. € 55,- uur p.p.

Magnesium voetenbad € 25,- p.p.

Yogales 60 min. € 20,- p.p.

Tapasplankje of Vega tapasplankje € 30,-

Landwijn van Meinardi 1 liter € 10,-

Ga je mee naar Noordbroek?

Gun het jezelf, pak je koffers en ga er lekker tussenuit! Wij geven jullie de tijd en ruimte en verheugen ons om jullie te ontmoeten.

Voor informatie of reservering

Wij zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat het aan niets ontbreekt tijdens het verblijf en je weer uitgerust en opgeladen huiswaarts keert.

Wil je meer weten of reserveren, neem gerust contact met ons op:

Telefoon: 06 502 12614 of stuur ons een whatsapp bericht, Mirjam Dreijer.