Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

 

Floaten by Rootz!

Pure ontspanning voor body, mind & soul
BOEK EEN FLOATSESSIE EN/OF MASSAGE

FLOATEN IS A MOMENT OF JOY & HEALTH

Kom floaten bij ROOTZ! in Noordbroek en ontdek zelf de impact op jouw gezondheid! Schakel even terug naar niets en kom bij ons drijven.

Floaten is één van de meest effectieve manieren om te ontstressen en te ontspannen.

Floaten by ROOTZ!

Floaten is een mooie manier om te landen in je lichaam, om een diepe ontspanning te ervaren. In onze floatcabine ervaar je geen prikkels van buitenaf en ervaar je hoe het is om gewichtloos te drijven in warm, magnesiumrijk water. Floaten is voor iedereen. Een uurtje floaten is een powernap in het kwadraat.

ROOTZ! beschikt over één luxe floatroom met eigen douchegelegenheid.

In de afgelopen decennia is er zeer veel onderzoek verricht naar de positieve effecten van floaten, dankzij de afwezigheid van externe prikkels in de floatrooms. Het wordt nu ook toegepast als behandelmethode van vele soorten kwalen, pijn en ziekten. Floaten heeft vele voordelen: het is ontspannend, is preventief tegen stress en werkt stress verlagend, burnout, angstbestrijding etc. Maar floaten is zoveel meer, het is de moeite waard om je hierin te verdiepen. Je zult verbaast zijn wat Floaten voor je kan betekenen.

Floaten & Massage

Een perfecte combinatie. ROOTZ! biedt ook floatarrangementen aan met een ontspanningsmassage. Je kunt een floatsessie boeken met massage en eventueel combineren met het gebruik van onze sauna.

Floatsessie & Massage

Wat is floaten?

Floaten is gewichtloos en zonder prikkels drijven op een laag zeer zout en verwarmd water (lichaamstemperatuur). Het water is voorzien van het speciale Epsom Zout. Je float in je eigen cabine (geen ei). Wanneer je muziek en licht in de cabine uitschakelt worden je zintuigen ontlast.

De gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen. Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken te hervinden en voel je je weer uitgerust. Mentaal kan het positieve effecten opleveren. Één uur floaten staat voor vijf uur slapen. Genoeg redenen om frequent te floaten.

Kom het zelf ervaren bij ROOTZ!

Wij ontmoeten jou graag bij Floatcentrum ROOTZ! in Noordbroek.

Waarom is floaten zo goed voor je
Floatinstructie
Veel gestelde vragen

RELEASE YOUR MIND

Door floaten kom je weer terug in harmonie met jezelf. Het kan zijn dat je lange tijd onder spanning hebt gestaan en op de automatische piloot hebt geleefd en je daardoor veel drukte ervaart in je hoofd en minder goed slaapt of in slaap kunt vallen. Floaten maakt je kalmer van binnen en even helemaal zonder prikkels van buitenaf.  Het verbetert jouw stemming en verlaagt je stress, doordat de hoeveelheid magnesium in het water het stress-hormoon cortisol vermindert. Floaten vermindert angst- en paniekaanvallen. Floaten kan de gevolgen van depressie verzachten. Floaten zorgt, deels door de opname van magnesium via de huid, voor de verbetering van de cognitieve functies. Dit zorgt o.a. voor een betere concentratievermogen, oplossingsvermogen en het vermogen om te leren. Een aantal floatsessies brengt jouw weer in balans. 

RELEASE YOUR BODY

Floaten geeft jouw lichaam de tijd om in warm, magnesiumrijk water te herstellen. Het geeft je een diepe ontspanning en meer levensenergie. Het leert jou om je lichaam, je spieren langzaam te ontspannen zodat je ervaart hoe opgebouwde spanning wegstroomt.  1 Uur floaten staat ongeveer gelijk aan 5 uur slaap voor het lichaam. Floaten versterkt jouw immuunsysteem en verbetert jouw doorbloeding. Floaten verlaagt de bloeddruk. Floaten zorgt voor een betere bloedsomloop. Floaten vermindert pijnklachten, o.a. als gevolg van fibromyalgie, spierpijn, reuma, chronische nek-, en rugklachten en migraine. Floaten is een experience voor body, mind & soul. 

RELEASE YOUR SOUL

Floaten zorgt ervoor dat het brein theta-golven produceert. Dit zorgt voor een uniek gevoel van ontspanning die je ook ervaart wanneer je een hele diepe meditatie doet (maar dan zónder enige vorm van afleiding). Ook helpt dit bij de verwerking van informatie. Floaten ondersteunt een diepere & krachtig herstellende slaap. Floaten reset je ritme.  Floaten vergroot het zelfbewustzijn en zorgt voor het leven in het moment. Floaten creëert meer ruimte voor focus én creativiteit.

DEEP NATURE

Wij maken in onze floatcabine gebruik van de overheerlijke natuurlijke producten van Deep Nature, de geur op de huid, voert je mee naar de wateren van de Stille Oceaan.
RESERVEER EEN FLOATSESSIE

TARIEVEN

Lekker in je vel zitten en gezond zijn is onbetaalbaar!

FLOATENPRIJS incl. BTW
FLOATEN
Floatsessie - 60 min€ 42,50
Floatsessie & Zwangerschap - 60 min€ 42,50
Kennismakingspakket 3x € 99,-
Floatsessiepakket 4x
€ 155,-
Floatsessiepakket 6x
€ 225,-
Floatsessiepakket 10x
€ 360,-
Floatsessie & massage
floatsessie 60 min | massage 60 min
€ 95,-
Floatsessie & massage (twee personen)
floatsessie 60 min | massage 60 min
€ 190,-
Floatsessie & Zwangerschapsmassage
floatsessie 60 min | massage 60 min
€ 100,-
Floatsessie & Zwangerschapsmassage
floatsessie 60 min | massage 30 min
€ 79,50
Floatsessie & Massage Mom & Dad to be
Floatsessie & Zwangerschaps(massage)
floatsessie 60 min | massage 60 min
€ 190,-
Floatsessie & Coaching
floatsessie 60 min | coaching 60 min
€ 109,-
Floatsessie & Sauna
floatsessie 60 min | sauna 60 min
€ 65,-
Floatsessie & Sauna
floatsessie 60 min | sauna 60 min (twee personen)
€ 130,-
Ontspanningsmassage voor jezelf, 60 min
rug, schouders, nek en achterkant benen
€ 60,-
Ontspanningsmassage voor jezelf, 30 min
rug, schouders, nek
€ 37,50
Sportmassage voor jezelf, 60 min
rug, schouders, nek en achterkant benen
€ 60,-
Sportmassage voor jezelf, 30 min
rug, schouders, nek
€ 37,50
Luxe essentiële olie massage, 60 min, rug, schouders, nek en achterkant benen € 60,-
Magnesium massage, 60 min, rug, schouders, nek en achterkant benen met magnesium olie € 60,-
Ayurvedische massage, 60 min, een Indiase massage therapie om natuurlijk balans in lichaam te herstellen met warme ayurveda olie € 60,-
Zwangerschapsmassage voor jezelf, 60 min, in zijligging, rug, schouders, nek, benen en voeten € 60,-
Zwangerschapsmassage voor jezelf, 30 min, in zijligging, rug, schouders, nek € 37,50
* vraag naar de zakelijke mogelijkheden