Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

 

Massage

Geef je over aan een totale ontspanning van een massage

ERVAAR TOTALE ONTSPANNING

BOEK EEN MASSAGE

Een ontspannende massage, die zijn oorsprong vindt in India, waarbij warme kruidenoliën worden gebruikt en die gericht is op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

Ayurvedische massage

Naast yoga oefeningen, meditatie, reinigen van het lichaam, voeding is deze massage onderdeel van de Ayurveda die ingezet wordt om de algehele welbevinden te bewerkstelligen. Ayurveda benadrukt de verbinding tussen lichaam en geest en werkt met de elementen uit de natuur. Regelmatige massage draagt bij tot een gezondere levensstijl met meer levensvreugde. Bovendien is een massage heerlijk om te ontvangen.

Een totale massage duurt ongeveer 4 kwartier en vindt plaats op een zacht onderdek óp de grond.  Het is een actieve massage voor zowel de gemasseerde als voor de masseur zelf. Het is een weldaad voor lichaam en geest!

 

Behandeling: 60 minuten

Kosten: € 60,00

 

Deze massage wordt gegeven door: Mirjam Dreijer.

Massage Praktijk MoosPoos

Binnen ROOTZ! is het mogelijk om bij Praktijk MoosPoos een massages te reserveren voor: zwangerschapsmassage, klassieke massage, ontspanningsmassage, magnesium massage (met magnesium gel), luxe essential oil massage (met 100% natuurlijke essentiële oliën van Tisserand)

Behandeling: 60 minuten

Kosten: € 60,00

 

 

Deze massages worden gegeven door: Monique Goemans / Jeannet Mepschen / Jolanda Veldman