Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Rootz! > Ayurveda  > Leer ayurvedisch koken

Leer ayurvedisch koken

Wij willen jou graag enthousiast maken over de heerlijke gerechten uit de Ayurvedische Keuken. Eet voedsel eet dat al jouw zintuigen aanspreekt. Maak een avontuurlijke reis door de yoga-keuken. Naast yoga en massage brengt voeding ons in balans.

Kookworkshop – Ayurvedisch koken “basis”

We gaan aan de slag met een aantal basis gerechten o.a. het maken van een chutney, een 10 Minuten Curry, leer zelf verse kaas Panir maken én overheerlijke gezonde bonbons van dadels. Het zijn gerechten die jouw energie weer laten stromen, ze zijn gevarieerd en puur van aard en makkelijk thuis te maken.

Verder vertellen wij over de beginselen van de Ayurveda en het gebruik van kruiden, specerijen en kruidenmengels. Laat je door ons inspireren tijdens deze kook workshop. Aan het einde van de avond eten wij de gerechten die we hebben gemaakt aan een feestelijke tafel bij ROOTZ!

Kookworkshop – Ayurvedisch koken “vata – pitta – kapha”

In deze workshop leer je koken naar constitutie (vata, pitta, kapha).
We starten met een introductie over de leefwijze van ayurveda en hoe jij jezelf gelukkig eet. We gaan kijken welke voeding het beste bij jou past en stellen aan de hand van een test jouw dominante dosha vast. We maken samen weer fantastische menu’s waarbij we vata, pitta of kapha balanceren.

Ervaar wat welk voedsel doet voor jou en leer heerlijk Ayurvedisch koken! Kijk bij Evens voor onze workshops data’s.

Voeding is niet voor niets het eerste, het laatste en beste medicijn.