Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Rootz! > Inspiration & events  > Creëer je eigen home spa

Creëer je eigen home spa

Onze hardwerkende voeten zijn altijd in de weer en we besteden er toch maar weinig aandacht  aan. Ze kunnen dus wel eens wat extra aandacht gebruiken. Niet alleen om te ontspannen, maar ook om ze te hydrateren en de huid soepel en verzorgd te houden.

De etherische oliën van Tisserand zijn fantastisch om je voeten eens heerlijk te verwennen en daarom hebben we het volgende recept voor je:

Hoe maak je een verfrissende voetenbad?

Maak een verfrissend voetenbad met 3 druppels etherische olie pepermunt samen 1 theelepel basis olie (druivenpit of neutrale basisolie) deze basisolie zit boordevol vitamines C, D en E die allemaal een goede gezondheid van de huid bevorderen. Pak een grote kom die groot genoeg is om je beide voeten in te dompelen, gevuld met lauw water. Je hebt ook een handdoek nodig om je voeten weer af te drogen. Meng de etherische olie van pepermunt en de basisolie en voeg toe aan het lauwe water in de kom. Plaats je voeten in het water en sluit ogen en geniet voor 10 – 15 minuten en geniet! Ideaal bij vermoede voeten.

ROOTZ! heeft de mooiste natuurlijke producten voor lichaam en welzijn.

Direct naar onze webshop

Verwen je voeten...