Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

 

Over ons

ROOTZ! In balance company staat voor rust, ontspanning en inspiratie voor body en mind.

MEER OVER ROOTZ!

Bij ons kun je tot rust komen, jezelf opladen, een massage ontvangen, floaten in warm magnesiumrijk water, jezelf voorbereiden op jouw bevalling, werken aan je gezondheid of richting geven aan je leven.

ROOTZ! In balance company

ROOTZ! vormt de basis voor jouw vitaliteit en balans. Naast onze wekelijkse lessen met yoga, mindfulness, body mind & soul, werken wij samen met professionals aan jouw vitaliteit met altijd variërende programma’s.

Massages

Kies voor een massage die op dit moment in jouw leven het beste bij jou past. Dit kan zijn een klassieke massage om tot ontspanning te komen, een zwangerschapsmassage of een Ayurvedische drukpunten massage met warme olie voor meer rust en harmonie.  Luxe essential oil massage met 100% natuurlijke essentiële oliën van Tisserand of een magnesium massage voor een goed herstel.

Floaten by ROOTZ!

Floaten is een mooie manier om te landen in je lichaam, om een diepe ontspanning te ervaren. In onze floatcabine ervaar je geen prikkels van buitenaf en ervaar je hoe het is om gewichtloos te drijven in warm, magnesiumrijk water. Floaten is voor iedereen. Een uurtje floaten is een powernap in het kwadraad.

Lesprogramma

Kijk op ons lesprogramma welke lessen wij op dit moment aanbieden. Staat jouw favoriete stijl er niet tussen, neem dan contact met ons op, wellicht wordt jouw stijl binnenkort opgenomen in ons lesprogramma.

LESPROGRAMMA

Shop till you drop

Maak kennis met onze webshop. Vind hier (h)eerlijke producten voor een healthy lifestyle.

NAAR SHOP

ROOTZ! NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws van ROOTZ!