Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

 

Festival 2024

We hebben positief nieuws!

Wij hebben er nu al zin in en kunnen bijna niet wachten tot het zover is. In 2024 valt het festival in het weekend van 15 & 16 juni 2024. Zet de data’s alvast in je agenda en hou onze website in de gaten voor het totale 2-daagse programma. Vorig jaar was een zeer geslaagd weekend en daarom gaan we voor nog een keer. Boek jouw ticket, want onze loyale bezoekers en snelle beslissers boeken extra voordelig.

BACK TO YOUR ROOTZ!

Rise & Shine, op 15 & 16 juni 2024 organiseren wij onze derde ROOTZ! Inspire Festival.

Ontdek de wereld van ontspanning, vrijheid en plezier tijdens het Inspire Festival. Twee dagen vol yoga, mindfulness, meditatie, geweldige workshops,  bekende en minder bekende sprekers en muziekoptredens. Een uitgebreid feelgood programma voor rust, ruimte en inspiratie.

De locatie bij ROOTZ! is fantastisch met een sfeervolle yogastudio en tuin in het hart van de provincie Groningen. Ons festival is kleinschalig en super gezellig.

HIP, HAPPY & HEALTHY

Je bent samen welkom met en zonder yoga-ervaring. Voel je thuis bij ROOTZ!

Kom het zelf ervaren en geniet van healthy food bij diverse foodtrucks, Italiaans ijs en gratis pukka thee. Shop “till you drop” langs de HIP & HAPPY markt, kleine standjes met mooie eigengemaakte en heerlijke producten.

Trek je zomerjurk en cowboy laarzen aan, zet je zonnebril op en geniet van alle ingrediënten voor een zoet leven in balans. Het is een dag vol inspiratie met leuke workshops, waar het gezellig en toegankelijk is voor iedereen.

GET READY

Get ready to give time a break

Je wilt zeker zijn van een plek, koop dan je dagticket. Kom samen met ons genieten. Ons programma wil jij niet missen, het is superleuk! De reguliere dagprijs is € 59,95.  Ons volledige programma staat vanaf 10 april 2024 online.

Elk ticket is inclusief toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze. Dagkaarten zijn per persoon en geven toegang tot alle workshops als er nog plek is. Reserveer daarom tijdig jouw workshops om zeker te zijn van een plek in jouw favoriete workshops, met een maximaal van drie.

We hebben 100 tickets beschikbaar en vol = vol.

Het terrein is geopend van 09.30 tot 19.00 uur.

 

Wanneer:  zaterdag 15 t/m zondag 16 juni 2024
Tijd:
09.30 – 19.00 uur
Waar:
Rootz! Hoofdstraat 45, Noordbroek
Tickets: Dagprijs (per dag) € 59,95 

Weekend ticket (twee dagen)  € 79,95