Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Margit Ceska

De liefde voor jezelf.

Margit Ceska

WORKSHOP LIEFDESTALK

De plek voor de liefde. De liefde voor jezelf, voor je lijf, voor je bedrijf of voor je partner.

Voor Margit begint alles bij de liefde voor jezelf!

Elke werkdag van 8 tot 9 uur is Margit live op Clubhouse te vinden met haar LIEFDESTALK. Elke werkdag inspireert zij mensen om meer van zichzelf te houden en zichzelf op nummer 1 te zetten. Haar hele leven was zij op zoek naar de liefde. Ze zocht het in mannen of in haar werk, in sociale contacten of overmatig eten. Ze zorgde niet goed voor haar lijf en ook niet voor haar mind. Ze vond zichzelf niet mooi, niet goed genoeg en al helemaal niet waard om de mooiste relatie te hebben. Inmiddels is dit anders. Margit heeft de liefde gevonden: de liefde voor haarzelf! Margit zegt nu: Ik ben mooi, ik ben precies goed zoals ik ben en ik ben het waard om de mooiste relatie te hebben. Dit gun ik jou ook!

Hier op het Rootz – Inspire festival is er ook een LIEFDESTALK.

Haar Liefdestalk doet ze niet alleen. Ze heeft jou nodig. Jouw verhaal doet ertoe. Dus kom er gezellig bij. Samen zorgen wij ervoor dat dit dé plek voor de liefde is op het festival.

Ik verheug me op jou!

Zorg goed voor jezelf, hou van jezelf, ik hou van jou.

Liefs, Margit

 

Vrijdag 17 juni 2022 – 15.00 – 16.00 uur

Zaterdag 18 juni 2022 – 12.00 – 13.00 uur

Zondag 19 juni 2022 – 11.00 – 12.00 uur

 

Meer over Margit Ceska

https://www.inbalans.nu/