Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Monique Goemans

Verwonder je over het resultaat

Rootz Massage Monique Goemans

WORKSHOP MEDITATIE HELENDE WOORDEN

In deze workshop zul je ervaren wat woorden voor jou kunnen doen, hoe helend en troostend woorden kunnen zijn, die we vaak tegen anderen zeggen maar vergeten voor ons zelf te gebruiken. Hoe fijn is het als de kracht van taal erkend wordt en we onze kinderen leren welke woorden helend zijn, hoe fijn is het, wanneer we onze beperkende en belemmerende overtuigingen herkennen en kunnen vervangen door woorden die ons veel meer dienen.  Laat je meenemen in de kracht van taal, je raken door woorden waardoor je energie weer kan stromen.

Monique is auteur van de gedichtenbundels “Hoe gewoon bijzonder is” en “Leven en NU”, in haar leven heeft ze zelf ervaren hoe helend woorden kunnen zijn. Ze geeft regelmatig workshops, is spreker op events en uitvaarten.

Haar eerste gedichtenbundel is ontstaan na het overlijden van de middelste van haar 3 zonen. Soms geeft het leven je uitdagingen die je moet zien te overwinnen, verdriet wat getransformeerd kan worden in mijn geval bijv. de schoonheid van gedichten. Waarmee je anderen weer houvast, hoop of troost kunt geven. Het verdriet doet niet minder pijn maar krijgt een heel andere lading en wordt hierdoor dragelijker.

Verlies is universeel, we komen er vroeg of laat allemaal mee in aanraking of het nou verlies van een dierbare, een baan, een huis, jezelf door ziekte of overspannenheid is, tover met jouw woorden en vind je eigen weg.

 

Vrijdag 17 juni 2022 – 12.00 – 13.00 uur

 

 

Meer over Monique Goemans

http://www.moospoos.nl/