Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Olav Aarts

Word krachtig en kom in balans met Olav

Olav Aats

TRADITIONELE HATHA YOGA

Laat je meevoeren door Olav Aarts met zijn prachtige stem in de wereld van yoga. Zijn unieke manier van lesgeven brengt je dicht bij jezelf en laat je yoga op een bijzondere manier ervaren. Zowel voor de beginnende als de gevorderde yogi.

 

WORKSHOP ONTPLOOIING VAN VERTROUWEN

In deze workshop besteden we ruime aandacht aan de oudste asana technieken; zittende houdingen en omgekeerde houdingen. De de houdingen worden toegankelijk gemaakt voor iedereen omdat we naar de essentie van de houdingen afdalen – fysiek, emotioneel, mentaal en filosofisch. Dit resulteert er in toegankelijkheid en ontdekking voor de beginner, maar tegelijkertijd voor nieuwe en uitdagende varianten voor de meer gevorderde beoefenaar. In de zittende houdingen ervaren we de uiteindelijke rust in haar volle bloei en omvang met alle wat daarbij hoort. Omgekeerde houdingen vormen zowel de bekroning van de yogahoudingen als een krachtige expressie van de yoga filosofie.

Vrijdag 17 juni 2022 – 11.00 – 12.00 uur

 

WORKSHOP  DE OPENHEID VAN PRANAYAMA & ROTATIES

Gedraaide asana’s en pranayama. In de rotaties en de ademtechnieken maken we diep contact met onze middellijn. Dat is de centrale as van waaruit we tot contact met onze binnen- en buitenwereld komen. Ons centrum is altijd in rust, zoals het oog van de orkaan, vanuit daar vloeit onze veelvormige kracht en openheid.

Vrijdag 17 juni 2022 – 13.00 – 14.00 uur

 

Meer over Olav Aarts

https://olavaarts.com/