Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Yvonne Hollander

Fit en energiek door voeding

Yvonne

WORKSHOP VOED JE KENNIS EET GEZOND

Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Niet voor niets, zijn aan belangrijke feestdagen speciale gerechten of lekkernijen gekoppeld en vieren we feest met lekker eten en drinken. Maar denk ook aan wat er gebeurt met het gewicht en de lengte van een kind in de periode tussen baby en adolescent (0-18 jaar).

Gezonde voeding heeft een grote invloed op hoe jij je voelt (futloos of energiek), op je herstel tijdens en na ziekte (goed gevoed herstel je sneller) en kan ook bepalend zijn voor je prestatievermogen bij sport (sporters kennen allerlei ongemakken zoals ‘de man met de hamer tegen komen’, klotsende darmen, kramp in de spieren, geen vooruitgang meer boeken, etc.).

Yvonne wil jou graag inspireren en motiveren om jouw doel te bereiken. Haar missie is om het beste uit jezelf te halen om je zo fit en energiek mogelijk te voelen. Er bestaat niet één dieet of voedingspatroon dat voor iedereen werkt, ieder mens is immers uniek. Ze laat zien dat gezonde voeding voor iedereen anders is maar vooral ook lekker is. Tijdens de workshop behandelen we een aantal feiten en fabels omtrent voeding en gezondheid en krijg je antwoord op vragen die jij hebt. De workshop wordt gegeven door diëtist Yvonne Hollander.

 

Vrijdag 17 juni 2022 – 11.00 – 12.00 uur

Vrijdag 17 juni 2022 – 15.00 – 16.00 uur

Meer over Yvonne Hollander

www.yvonnehollander.nl