Latest News

    No posts were found.

06-502 126 14

Groningen: Noordbroek, Appingedam

Rootz! > Yoga  > Mindfulness

Mindfulness

Wat is Mindfulness? Je hebt er al vaak aan gedacht om een mindfulness training te volgen. Je wilt weten of mindfulness iets voor jou is en hoe het voelt om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu. Na deze training weet je wat mindfulness is, en beschik je over een aantal praktische mindfulness oefeningen.

Aandachtstraining is geschikt voor iedereen die anders om wil leren gaan met (werk)stress of ondersteuning zoekt in het leren leven met gezondheidsklachten. Voor iedereen die weer de regie over zijn/haar eigen leven terug wil. Verder is de training ook geschikt voor mensen die weer meer zin en plezier in hun bestaan willen of hun mogelijkheden en talenten beter willen leren benutten.

Redenen waarom mensen meedoen zijn onder andere: stress, slaapproblemen, hoofdpijn, moeheid, pijn, onzeker voelen, hoge bloeddruk, huidklachten, angst en paniek, chronische ziekte, gevoel van controle over het leven kwijt zijn. De laatste jaren komen er steeds meer zeer druk bezette mensen naar de training: medisch specialisten, eigenaren van ondernemingen, mensen met drukke banen en gezinnen.

(Her)vinden van verbinding met jezelf.